We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Denk met ons mee!

Ouderbetrokkenheid

Leren doet de leerling zelf, docenten geven hen hierin leiding. Op school verzetten de leerlingen het meeste werk door actief bezig te zijn. Maar ook thuis zal er gewerkt moeten worden: zonder goede planning van het schoolwerk, op tijd vertrekken en huiswerk maken is succes niet waarschijnlijk.

Wij doen daarbij een beroep op de ouders. Zij zijn er om samen met hun kinderen te overleggen, hen te steunen, te overhoren, problemen te bespreken en te zorgen dat de kinderen ’s ochtends weer uitgerust en goed voorbereid op school komen.

Wij willen graag actief met de ouders van de leerlingen samenwerken. Daarom worden ouders uitgenodigd om kennis te komen maken, samen met hun kind het rapport op te halen en met de mentor te bespreken en ouder- en voorlichtingsavonden bij te wonen.  De ouders zijn belangrijke bondgenoten van de docenten. Samen zorgen docenten en ouders voor een goede ontwikkeling van de leerlingen.

Om deze samenwerking te versterken werken wij met ouderkringen. In een ouderkring vertegenwoordigen ouders een afdeling of leerjaar. De ouderkringen komen drie of vier keer per jaar met docenten/schoolleiding bij elkaar om belangrijke onderwerpen te bespreken. Alle ouders ontvangen aan het begin van het schooljaar waarmee ze zich kunnen opgeven voor de ouderkring.