Kom eens bij ons kijken!

Door onze school te bezoeken, weet je beter of die bij je past. Dit kan op verschillende momenten.

Op vrijdag 25 januari 2019 is van 15.00 tot 20.00 uur onze open dag.

Tijdens deze open dag leiden leerlingen jou rond. Aan hen (en de docenten) kun je al je vragen stellen. Je kunt proeflessen volgen, kennismaken met docenten en we geven voorlichting over de brugklas. Ook zijn er tentoonstellingen en leuke activiteiten. Leerlingen die willen overstappen van een andere school of van de mavo naar de havo zijn uiteraard ook van harte welkom.

Download hier ook een brief speciaal voor leerlingen van groep-8 en hun ouders.