Blijf jezelf verrassen!

Vakanties en roostervrije data

Vakanties en roostervrije data in 2017-2018. Zet het vast in je agenda.

Afwezigheid

Ben je ziek of juist weer beter? Heb je een dokters- of tandartsafspraak? Lees hier wat je moet doen.

Leerlingkring

Denk en praat mee over school in de leerlingkring.

Onze leerling

Jouw rooster en cijfers kun je vinden op het portaal.

Voor foto’s van activiteiten verwijzen we je naar onze Facebook en Instagram pagina's.

Op deze pagina vind je algemene informatie zoals de vakantiedata, wat je moet doen als je afwezig of ziek bent en mogelijkheden voor hulp bij het kiezen van een vervolgopleiding.