We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Kennismaking met de Calvijn Business School, de Zuidermavo en het Zuider Gymnasium

Op woensdag 29 mei kun je kennismaken op de Calvijn Business School, de Zuidermavo en het Zuider Gymnasium. Het hangt af van je leerjaar hoe laat je welkom bent. 

Je reist samen met je klasgenoten vanaf het Vreewijk Lyceum per bus naar de Calvijn Business School of je gaat lopend met elkaar naar de Zuidermavo. Ga je kennismaken met het Zuider Gymnasium, dan blijf je op dezelfde locatie. Zijn je ouders ook geïnteresseerd, dan kunnen ze op eigen gelegenheid naar een van beide locaties komen. Ze zijn daar welkom op de volgende tijden:

Klas 1

12.00-13.30 uur

Klas 2

13.30-15.00 uur

Klas 3 en klas 4

15.00-16.30 uur

Tijdens deze kennismaking kun je letterlijk kennismaken met de docenten en het gebouw. Je kunt met hen praten en vooruitkijken naar komend schooljaar.

Aanvulling voor ouders:
U ontvangt via de mentor nog een persoonlijke uitnodiging na de meivakantie. Komt het u niet uit om op dit kennismakingsmoment naar de Calvijn Business School, de Zuidermavo of het Zuider Gymnasium te komen, dan kunt u een aparte afspraak maken met de teamleiding van de verschillende scholen.

Calvijn Business School - mw. Abozead via a.abozead@calvijn.nl of tel. 010 481 67 00
Zuidermavo - mw. Verhoef via p.verhoef@calvijn.nl of tel. 010 419 57 72
Zuider Gymnasium - dhr. van der Stel via d.van.der.stel@calvijn.nl of tel. 010 419 00 77