Mentoren op Zuid van start bij Vreewijk Lyceum

Ook dit jaar krijgen alle brugklasleerlingen van het Vreewijk Lyceum weer een mentor toegewezen vanuit het programma Mentoren op Zuid van Hogeschool Rotterdam.

Eenmaal per week krijgen de leerlingen één-op-één aandacht van een student van de Hogeschool. Tijdens dit uurtje kan de leerling hulp vragen bij het huiswerk, bij het plannen van het huiswerk, het ontdekken van hun talent of gewoon bij alles wat een brugklasser meemaakt. De mentoren vanuit Hogeschool Rotterdam leren hier ook veel van. Ze maken intensief kennis met de dynamische woon- en leeromgeving van Rotterdam Zuid en reflecteren hier klassikaal op met hun docenten. Een prachtig project voor alle betrokkenen!