We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Mentoren op Zuid van start bij Vreewijk Lyceum

Ook dit jaar krijgen alle brugklasleerlingen van het Vreewijk Lyceum weer een mentor toegewezen vanuit het programma Mentoren op Zuid van Hogeschool Rotterdam.

Eenmaal per week krijgen de leerlingen één-op-één aandacht van een student van de Hogeschool. Tijdens dit uurtje kan de leerling hulp vragen bij het huiswerk, bij het plannen van het huiswerk, het ontdekken van hun talent of gewoon bij alles wat een brugklasser meemaakt. De mentoren vanuit Hogeschool Rotterdam leren hier ook veel van. Ze maken intensief kennis met de dynamische woon- en leeromgeving van Rotterdam Zuid en reflecteren hier klassikaal op met hun docenten. Een prachtig project voor alle betrokkenen!

http://www.emiopzuid.nl/info-6...