We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wat doe jij na je examen?

De decaan

Hoe maak je een goede profiel- en studiekeuze? Weet jij al wat je wilt studeren? De decaan helpt jou bij het maken van deze belangrijke keuzes.

Omdat het maken van een juiste profiel- en studiekeuze best lastig is, begeleiden wij leerlingen daarbij. Aan het eind van de derde klas kiezen alle leerlingen een bepaald profiel. Je kunt kiezen uit vier profielen: -Cultuur & Maatschappij - Economie & Maatschappij - Natuur & Gezondheid - Natuur & Techniek. Tijdens de profielweek en de mentorlessen besteden we veel aandacht aan de inhoud van deze profielen. Bij je uiteindelijke keuze ondersteunen de decaan, studiecoördinator en mentor jou. 

Zodra je in de bovenbouw zit, begeleiden we je met het kiezen van een vervolgstudie. We doen dit onder andere door hogescholen en universiteiten te bezoeken, maar ook door gerichte opdrachten tijdens de mentorlessen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld proefstuderen om te onderzoeken of een studie iets voor jou is.

Onze decaan, dhr. P.C.R. Laban, is te bereiken via: p.c.r.laban@calvijn.nl en het algemene telefoonnummer van de school.