We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Afwezigheid, wat moet je doen?

Afwezigheid

Ben je ziek of juist weer beter? Heb je een dokters- of tandartsafspraak? Lees hier wat je moet doen.

Ziekte 
Als je ziek bent, bellen je ouders/verzorgers vóór jouw eerste les naar school om je ziek te melden. Mocht je onder schooltijd naar huis willen omdat je niet lekker bent, ga dan eerst naar de studiecoördinator. Vervolgens bel je samen met de administratief medewerker naar huis. Vergeet je niet beter te melden bij de conciërge of administratief medewerker en een geel briefje in te leveren zodra je weer op school bent.

Afspraken
Ben je afwezig vanwege een afspraak bij de tandarts of dokter dan willen we dat je minimaal één dag van te voren een briefje inlevert bij de administratief medewerker. Als dit in verband met een spoedgeval niet mogelijk is, verwachten we dat je ouders/verzorgers naar school bellen en dat je bij aankomst op school alsnog een geel briefje inlevert.

Gele briefjes
Gele briefjes kun je bij de administratief medewerker halen. Vul het briefje in en laat het controleren en ondertekenen door je ouders/verzorgers. 

Verlof 
Het kan gebeuren dat je verlof wilt vragen om aanwezig te zijn bij bijvoorbeeld een bruiloft in de familie. Hiervoor kun je een verlofformulier ophalen bij de administratie en dit door je ouder(s)/verzorger(s) ingevuld inleveren bij de administratief medewerker. Let op: dit moet minimaal zes weken van te voren gebeuren. De directie beslist of je het verlof krijgt.