We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Twee weken per jaar zijn er geen gewone lessen, maar doen we allerlei leuke en leerzame projecten, activiteiten en excursies.

Zo gaan we onder andere naar Delft en meerdere musea. De leerlingen besturen ook voor een paar dagen hun eigen land en zullen ook een aantal dagen sportief bezig zijn.

We doen dit om er zo voor te zorgen dat we in de rest van het schooljaar zo weinig mogelijk lesuitval en andere onrust in de school hebben.

Natuurlijk is er ook tussendoor nog wel eens een bijzondere activiteit, zoals een theaterbezoek, een viering of een project. Niet alles is immers in de twee geplande weken onder te brengen.

Om de activiteiten goed te kunnen begeleiden, doen we graag een beroep op ouders.