Twee weken per jaar zijn er geen gewone lessen, maar doen we allerlei leuke en leerzame projecten, activiteiten en excursies.

Zo gaan we onder andere naar Delft en meerdere musea. De leerlingen besturen ook voor een paar dagen hun eigen land en zullen ook een aantal dagen sportief bezig zijn.

We doen dit om er zo voor te zorgen dat we in de rest van het schooljaar zo weinig mogelijk lesuitval en andere onrust in de school hebben.

Natuurlijk is er ook tussendoor nog wel eens een bijzondere activiteit, zoals een theaterbezoek, een viering of een project. Niet alles is immers in de twee geplande weken onder te brengen.

Om de activiteiten goed te kunnen begeleiden, doen we graag een beroep op ouders.