We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Samen bezig zijn met techniek

I Tech You Paviljoen

In de voormalige conciërgewoning hebben wij een modern I Tech You Pavil­joen gebouwd. Hier kunnen leerlingen werken aan allerlei techniekprojecten.

Wij willen de belangstelling voor bèta-techni­sche studies en beroepen vergroten. In het I Tech You Paviljoen werk jij samen met bedrijven en vervolgopleidingen. Zij zijn betrokken bij de activiteiten die wij op school organiseren. 

In het paviljoen ben jij actief bezig met techniek. Je werkt aan innovatieve ideeën. Zoals het ontwikkelen van energie besparende technieken samen met de bewoners van Vreewijk. Daarnaast wordt er gewerkt aan een multitouchtafel waardoor de bezoekers van de Museumwoning Vreewijk allerlei informatie en verhalen kunnen ophalen.

Kijk voor meer informatie op de website van I Tech You.