We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Contact

Wij vinden goed contact tussen school en thuis erg belangrijk. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen als het gaat om onderwijszaken. De snelste manier om contact te krijgen is dan via de mail.


Voor administratieve zaken en afwezigheidsmeldingen kunt u telefonisch contact opnemen met ons op 010 4190077.


Vreewijk Lyceum heeft een centrale ligging in de groene en rustige wijk Vreewijk, dichtbij Barendrecht en andere randgemeenten. De school is zeer goed bereikbaar via fietspaden en openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam CS en vanuit onder andere Carnisselande via tramlijn 25 of bus (halte Groene Hilledijk/Groenezoom), vanaf metro- en busstation Zuidplein buslijn 76 richting Keizerswaard (halte Groene Hilledijk/Groenezoom).

Kom je langs?

Vreewijk Lyceum

  • Grift 30
  • 3075 SB Rotterdam
  • Postbus 91014
  • 3007 MA Rotterdam


Op schooldagen open van 07:30 tot 17:00

Routebeschrijving